Descoperă

Avantajele Verighetelor

CORIOLAN

Verigheta_2

Standardul Coriolan și cuplurile de îndrăgostiți care ne-au ales

demonstrează meritul de a ne numi Făurari de Fericire.

Produs în România

Coriolan este cel mai mare producător de verighete din România. În cei peste 25 de ani de activitate am contribuit la fericirea a peste 150.000 de cupluri. Așadar, suntem mândri să ne numim Făurar de fericire din 1996.

_Compound_Path__1_

Aliaje Premium

Aurul pur (denumit comercial, aur fin) este desemnat ca fiind de 24 de karate (24K), iar acesta este foarte moale, așa că, nu este folosit în mod uzual pentru bijuterii și alte articole de zi cu zi. Coriolan modelează aur de 14K (585) și 18K (750), iar aliajele master folosite sunt de calitate superioară. Astfel, verighetele Coriolan au o duritate îmbunătățită și își păstrează strălucirea în timp.

_Group__1_

Modele diverse

Oferim o gamă vastă de modele de verighete și pentru cuplurile care apreciază clasicul, dar și pentru cele care doresc să fie mereu trendy. În plus, ne dorim ca fiecăruia dintre voi să îi placă verigheta pe care o va purta tot restul vieții. De aceea, la Coriolan puteți alege două verighete de modele complet diferite, iar site-ul este special conceput pentru a facilita comenzile de verighete individuale și nu neapărat perechi. Descoperiți aici colecția nouă!

_Compound_Path__2_

Verighete de probă

Primul motiv pentru care partenerul nu poartă verigheta este nepotrivirea mărimii. De aceea, la Coriolan puteți opta pentru o pereche de verighete de probă. Acest serviciu presupune realizarea unor verighete din alamă, înainte de plasarea comenzii finale de verighete de aur. Verighetele de probă respectă mărimea, lățimea, grosimea și profilul verighetelor din aur, sunt de culoare galbenă (din alamă) și nu includ finisajul sau modelul exterior. Este recomandat să fie purtate câteva zile pentru a realiza dacă aveți eventual retenție de apă, sau dacă vă sunt potrivite și nu sunt necesare alte ajustări.

hand

Gravare și personalizare

Vă ajutam să creați verighete unice și să vă puneți amprenta personală asupra design-ului acestora. Majoritatea modelelor de verighete au lățimi și grosimi care pot fi modificate și permit montarea unui număr variabil de diamante. De asemenea, gravăm cu laser pe interior sau exterior orice text în diverse fonturi, orice simboluri, amprente, semnături sau chiar EKG-ul real al persoanei iubite.

text

Verighete disponibile imediat și livrare rapidă

Știm cât de nerăbdători sunteți să primiți verighetele comandate la Coriolan. Termenul standard de producție este de 10 zile lucrătoare, dar oferim și opțiunea de producție în regim de urgență, contra cost în 2-5 zile lucrătoare, în funcție de model. Dacă totuși sunteți presați de timp, există verighete pe stoc în magazinele din lași, iar 7 modele sunt disponibile în 48 de ore. Transportul standard și asigurarea coletelor sunt gratuite pentru comenzile de pe teritoriul României.

car

Garanția Coriolan

Puteți fi siguri de calitatea produselor Coriolan. Verighetele sunt însoțite de Certificatul de Garanție și Conformitate, valabil 2 ani, certificat care atestă titlul aliajului din aur, fie 585 pentru aliajul din aur 14K, respectiv 750 pentru aliajul din aur 18K și acolo unde este cazul, caracteristicile pietrelor prețioase montate.

award

Producție modernă 

Relațiile bune pe care le-am stabilit pe parcursul anilor cu specialiști internaționali din domeniul bijuteriilor ne permit să fim mereu la curent cu ultimele noutăți legate de producția de verighete și bijuterii, inclusiv trendurile în design și pietre prețioase.

Obținem informații de valoare și investim mereu în modernizarea liniei de producție, atât prin achiziționarea de tehnologii inovatoare, cât și prin pregătirea constantă a personalului. Astfel, oricând, vă putem oferi perechea de verighete mult visată.

_Group_

Pietre montate cu precizie

La Coriolan, montarea pietrelor se face numai de către țintuitori cu experiență în tandem cu utilaje moderne, pentru a oferi servicii de o calitate înaltă. Diamantele standard utilizate pentru verighete sunt naturale de claritate SI ("slightly included"), ceea ce înseamnă că au incluziuni sau ușoare imperfecțiuni, dar care sunt vizibile doar de un gemolog calificat atunci când piatra este mărită de 10 ori. Culoarea diamantelor este în grupa GH, adică sunt aproape incolore. Astfel, verighetele Coriolan au diamante extra-albe, cu incluziuni care nu sunt vizibile cu ochiul liber (așa numite "eye-clean"), bineînțeles la un preț accesibil. De asemenea, este posibil să optați pentru diamante de calitate superioară, cu prețuri disponibile la cerere.

_Group__2_

Tratament de creștere a rezistenței

Pe parcursul anilor, pe verighetele voastre vor apărea în mod natural diverse semne de purtare care sunt, de fapt, amintiri frumoase ale unei călătorii unice și spun o poveste. Mulți oameni își iubesc verighetele așa cum sunt. Dacă, în schimb, sunteți perfecționiști și acest aspect nu vă reprezintă, vă recomandăm să optați pentru tratamentul termic în momentul în care comandați verighetele Coriolan. Acesta este un tratament de creștere a durității suprafeței verighetelor, astfel încât acestea să devină mai rezistente la purtare. Acest tratament se poate efectua doar în anumite condiții pe care Coriolan le îndeplinește, și numai asupra aliajelor premium din care sunt făcute verighetele Coriolan.

hammer

Beneficii post-vânzare

La fel cum dragostea voastră se păstrează vie ca la început, ne dorim ca verighetele voastre sa își păstreze farmecul și aspectul strălucitor pe parcursul anilor. De aceea, serviciul de întreținere anuală este gratuit pentru toate verighetele achiziționate direct din Magazinele Coriolan, inclusiv magazinul online, excluzând comenzile realizate prin terți.

money

Cutiuță gratuită

Dorim să vă fim de ajutor în acest moment important al vieții voastre. Așadar, vă oferim cadou o cutie Coriolan specială pentru verighetele achiziționate. Pentru un plus de exclusivitate, puteți opta pentru o cutie de lux.

gift

Aur la schimb

Aceasta este o metodă inedită de plată a verighetelor la comandă, disponibilă în toate magazinele Coriolan. Dacă aveți la dispoziție anumite piese de aur de care vă puteți despărți, acestea se pot prelua pentru prelucrare, iar prețul final al verighetelor comandate va deveni mai avantajos.

arrows