Povestea Coriolan

Unitatea de Producție Coriolan din Iasi

Brandul Coriolan s-a născut din dorința și ambiția de a putea oferi verighete, inele de logodnă și bijuterii de o calitate superioara și la un preț competitiv cuplurilor care hotărăsc să-și unească destinele. Din 1996, Coriolan este „Făurar de Fericire”, un artizan care a dat mereu valoare diamantelor și bijuteriilor din aur. Îmbinând tradiția și experiența, Coriolan și-a îndeplinit cu promptitudine promisiunile față de peste 150.000 de cupluri care s-au bucurat de inelele de logodnă și de verighetele făurite la Iași.

Pe parcursul anilor, brandul Coriolan s-a șlefuit precum un briliant, crescându-și notorietatea pe piața din România. Cu timpul, i s-au alăturat peste 100 de distribuitori la nivel național, care se bucură de experiența Coriolan, dăruind fericire mai departe. Crearea unei legături de durată cu distribuitorii, precum și cu clienții finali, este o prioritate pentru Coriolan. Noi am pus mereu accentul pe dezvoltare și inovație pentru a putea oferi cele mai frumoase și inedite bijuterii din aur.

Pentru a satisface cele mai arzătoare dorințe ale clienților, Coriolan oferă și posibilitatea realizării de proiecte personalizate. Crearea acestor bijuterii, după preferințele clienților noștri, ne ajută la consolidarea unei relații tot mai strânse cu iubitorii de bijuterii ce doresc să-și clădească fericirea alături de noi. Brandul Coriolan a devenit astfel un partener de încredere pe tot parcursul vieții.

Noi acordăm o importanță deosebită resurselor care susțin activitatea noastră. Altfel, investim în pregătirea profesională a angajaților și asigurarea unor condiții exemplare de lucru. De asemenea, aurul pe care îl folosim provine din bijuterii uzate achiziționate de la clienții noștri. Rafinarea și prelucrarea aurului se produc în condiții care protejează mediului înconjurător. În plus, diamantele achiziționate provin exclusiv din zone fără conflict sau muncă exploatată.

Cum nimic pe această lume nu este mai stabil în valoare decât dragostea și familia, le suntem recunoscători clienților și colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată. Vă invităm cu drag în familia Coriolan pentru a învăța împreună cum se dăruiește Fericirea!

TIMELINE

1993 – Am înființat firma Coriolan Aur Smarald S.R.L.

1996 – Am deschis primul magazin CORIOLAN în Iași.

2000 – Am începutul producția proprie de verighete.

2004 – Am participat pentru prima dată la o expoziție de bijuterii și am pus bazele unei rețele naționale de distribuție.

2005 – Am obținut locul I în Clasamentul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii, în domeniul „Fabricarea Bijuteriilor din Aur”.

2009 – Am deschis un showroom în București.

2010 – Am modernizat întreaga linie de producție.

2011 – Am deschis centrul CORIOLAN în strada Gavriil Musicescu din Iași.

2012 – Am investit în tehnologie CNC de ultimă generație pentru prelucrarea verighetelor.

2014 – Am achiziționat tehnologie 3D pentru crearea de bijuterii la comandă.

2015 – Rețeaua națională de distribuție s-a extins la peste 100 de colaboratori.

2016 – Am deschis magazinul din Centrul Comercial Felicia din Iași.

2018 – Am obținut fonduri europene pentru creșterea competitivității economice.

2020 – Am inaugurat o nouă Unitate de Producție Coriolan.

1998 - 2020 – Ne-am clasat în fiecare an printre primele trei firme în Topul Județean și Topul Național al Firmelor Private din România din domeniul „Fabricarea bijuteriilor și articolelor similare din metale și pietre prețioase” la categoria întreprinderilor mici sau mijlocii.

2021 – Am lansat noul site Coriolan, care oferă posibilitatea de a comanda verighetele online.

2022 – Am deschis magazinul Coriolan din Palas Mall din Iași.