Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Introducere

Site-ul http://www.coriolan.ro/ aparține S.C. Coriolan Aur Smarald S.R.L. („Coriolan”), Bulevardul Nicolae Iorga 59, Iași, România. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site web. Acest document Termenii și Condițiile de Vânzare și Politica de Confidențialitate stabilesc relația dintre dumneavoastră și Coriolan.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții sau aveți întrebări, vă rugăm să contactați Echipa de Servicii Clienți la support@coriolan.ro sau la +40 (749) 090 555 înainte de a utiliza site-ul Coriolan.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții sau aveți întrebări, vă rugăm să contactați Echipa de Servicii Clienți la support@coriolan.ro sau la +40 (749) 090 555 înainte de a utiliza site-ul Coriolan.

Acești termeni de utilizare pot fi modificați fără a anunța utilizatorul în momentul când se face o actualizare a site-ului și de aceea, vă recomandăm să verificați în mod periodic această pagină pentru a vă asigura că sunteți de acord cu eventualele modificări. Accesând acest site, sunteți de acord cu acești termeni de utilizare. Dacă nu doriți să îi acceptați, vă rugăm să nu folosiți acest site web.


Informații despre Coriolan

S.C. Coriolan Aur Smarald S.R.L. este o companie înregistrată în România la Registrului Comerțului sub numărul J22/2132/1993. Sediul Coriolan se află la adresa Bulevardul Nicolae Iorga, 59, Iași, 700214, România, iar numărul de TVA este RO4488347.

Puteți contacta Coriolan prin email la support@coriolan.ro sau prin telefon la +40 (749) 090 555.

În acest document, termenii „noi”, „noștri”, „ne” se referă la Coriolan.


Accesul pe site

Acest site este creat pentru utilizarea dumneavoastră personală și necomercială. Coriolan își rezervă dreptul de a modifica, suspenda, restricționa și termina accesul dumneavoastră la acest site în orice moment fără a vă notifica, în cazul în care are motive să creadă că ați încălcat Termenii de utilizare.


Crearea unui cont, parole și securitate

Confidențialitatea propriului cont de client pe acest site și toate activitățile desfășurate în cadrul acestui cont sunt responsabilitatea utilizatorului. Nu avem posibilitatea să verificăm identitatea persoanelor care utilizează site-ul Coriolan și nu suntem responsabili pentru daunele suferite de dumneavoastră dacă altcineva vă utilizează parola sau numele de utilizator, cu excepția cazului în care acest lucru se datorează neglijenței Coriolan.

Utilizatorul este de acord să anunțe Coriolan imediat prin email la support@coriolan.ro dacă suspectează sau descoperă orice utilizare neautorizată a contului său de utilizator.

Utilizatorul este responsabil cu privire la securitatea informațiilor care trec prin rețeaua sa de comunicații și prin internet.


Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul este de acord să folosească serviciile și informațiile prezentate pe site-ul Coriolan numai în scopuri legale. Utilizatorul se obligă să:

 1. nu folosească sau să permită vreunui terț să folosească informațiile și serviciile disponibile pe acest site pentru a transmite sau a recepționa materiale care contravin dispozițiilor legale în vigoare sau au un conținut obscen, abuziv, vulgar, defăimător, ofensator, amenințător, încalcă orice drept de proprietate intelectuală sau afectează intimitatea altei persoane, îndeamnă la ură rasială, etnică sau este în orice alt mod ofensator;
 2. nu folosească adrese de email sau alte date false;
 3. nu folosească tehnici de web scraping pe acest site, nici în mod manual, nici folosind un web spider, web robot sau alte tehnologii de web crawling;
 4. nu plaseze viruși sau comentarii spam pe site;
 5. nu desfășoare activități de cracking, hacking, sau atacuri de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violează securitatea sistemelor sau rețelelor vor fi sancționați în instanță, civil si penal.

Proprietatea intelectuală

Utilizatorul declară că a luat la cunoștință faptul că numele site-ului, toate însemnele grafice, reprezentările stilizate, logo-urile, simbolurile asociate și combinații ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt mărci înregistrate ale Coriolan sau ale companiilor asociate și/sau afiliate și sunt protejate de legislația în vigoare.

Utilizatorul poate imprima extracte de pe acest site pentru uz personal, necomercial și se obligă să:

 1. nu modifice, distribuie, transmită, afișeze, publice, reproducă, acorde licențe, creeze produse derivate, transfere sau vândă orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site fără permisiune în scris din partea Coriolan;
 2. nu utilizeze imagini de pe site fără textul însoțitor;
 3. acorde Coriolan dreptul de autor și să folosească marca de copyright Coriolan în toate exemplarele folosite, menționând acest website drept sursa materialului;
 4. aducă la cunoștința aceste reguli persoanelor cărora le sunt prezentate aceste materiale.

Orice idee sau sugestie nesolicitată către Coriolan va fi tratată ca nebrevetată și neconfidențială. Coriolan are dreptul de a utiliza, reproduce, publica orice comentariu trimis de dumneavoastră, în orice scop, inclusiv scopuri publicitare și promoționale, fără restricții, fără notificare în prealabil și fără a vă recompensa în vreun fel. Utilizatorul este de acord să suporte despăgubirile față de Coriolan în cazul în care acestea apar din pretențiile dumneavoastră la orice drepturi asupra oricăror comentarii.


Informațiile de pe acest site

Utilizarea serviciilor și a informațiilor prezentate pe site-ul Coriolan se face pe propria răspundere. Serviciile și informațiile prezentate pe acest site sunt furnizate în scop general. Coriolan încearcă să ofere mereu informații corecte și actualizate, dar nu răspunde pentru eventualele pierderi suferite de utilizator datorate gradului de performanță al site-ului, eventualele greșeli de tipărire sau afișare în ceea ce privește, prețuri, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele de date Coriolan, sau afișate greșit iar livrarea nu s-a efectuat, Coriolan își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

De asemenea, vă rugăm să țineți cont că unele produse de pe site pot părea de o altă mărime sau nuanță față de produsul real, în funcție de tehnica de fotografiere, setările ecranului dumneavoastră și metoda de prezentare pe site.


Obligațiile Coriolan față de dumneavoastră

Acești termeni de utilizare nu exclud răspunderea (dacă există) pe care Coriolan o are față de dumneavoastră pentru:

 1. vătămare personală sau decesul rezultat din neglijența Coriolan;
 2. fraudă;
 3. orice problemă care nu ar fi legal să fie exclusă de Coriolan.

Coriolan nu oferă nicio garanție că serviciile și informațiile prezentate pe site-ul Coriolan:

 1. îndeplinesc toate cerințele dumneavoastră;
 2. sunt furnizate neîntrerupt, la timp, sigur sau fără erori;
 3. orice eroare de program este corectată;
 4. sunt lipsite de viruși sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Orice material descărcat sau obținut în alt fel prin utilizarea serviciilor și a informațiilor puse la dispoziție de Coriolan este folosit pe riscul utilizatorului. Utilizatorul este singura persoană responsabilă de eventualele distrugeri cauzate computerului sau altui echipament utilizat pentru a accesa serviciile și informațiile de pe acest site, de eventuale pierderi de date rezultate, sau orice fel de pierderi în afaceri, pierderi de profit sau întreruperi ale afacerii.

Niciun sfat sau alte informații orale sau scrise, obținute de către utilizator de la Coriolan prin intermediul serviciilor de pe site, telefon sau email nu creează o garanție care nu este stipulată în condițiile de prestare a serviciilor de telecomunicații.


Link-uri

Coriolan nu răspunde de link-urile spre alte site-uri și nu garantează serviciile și informațiile furnizate de terți. Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau rețele este făcută numai pentru a ajuta utilizatorul și nu implică în nici un fel răspunderea Coriolan pentru materialul disponibil pe sau prin intermediul acelor site-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul este responsabil să verifice Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate ale acelor site-uri.

Coriolan nu garantează că serviciile sau materialele furnizate de surse terțe sunt acceptabile și disponibile în zona utilizatorului. Dacă utilizatorul accesează alt conținut sau servicii de pe site-urile unor terți, Coriolan nu este responsabil pentru respectarea de către utilizator a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele țări.

Coriolan nu este responsabil de terți care furnizează link-uri către site-ul Coriolan, nu are control asupra acestora și nu implică nicio aprobare a materialului de pe astfel de site-uri sau asociere cu operatorii lor din partea Coriolan. Coriolan nu va fi parte la nicio tranzacție sau contract pe care îl încheiați cu un terț. Utilizatorul este de acord să exonereze de răspundere și să nu acționeze Coriolan în justiție atât cu privire la orice pretenție ridicată de către un terț, rezultată din utilizarea serviciului sau a rețelei de comunicații Coriolan și a internetului de către utilizator, cât și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă, pe cale de consecință sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese, pretenții, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecată) sau alte răspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de Coriolan ca urmare a încălcării sau ignorării de către utilizator a acestor condiții.


Jurisdicție

Prin accesarea acestui site, utilizatorul acceptă că acest contract și orice disputa legată de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar utilizatorul admite să se supună jurisdicției exclusive a instanțelor judecătorești de pe teritoriul României. Dacă utilizatorul accesează acest site din afara României, o face pe riscul său și este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se află.

© 2024 CORIOLAN AUR SMARALD S.R.L. Sediu social: Calea Chisinaului 35, Iasi, 700178, Romania / CUI RO4488347 / Reg. Com. J22/2132/1993