Visezi la un anumit tip de inel de logodnă și speri să îl primești de la persoana iubită într-o zi? Dacă dorești să îi lași câteva indicii, atunci poți completa acest formular.
Cum îmi confirmați identitatea?
După ce completezi formularul și ne comunici numărul tău de telefon, vei primi imediat un SMS cu un cod de verificare pe numărul de telefon comunicat. Vei introduce acest cod de verificare pe platformă și doar în acel moment vom salva preferințele tale.
Cum va primi cineva acces la aceste date?
Atunci când persoana iubită va dori să acceseze datele tale, aceasta va trebui să introducă pe platforma Inelul meu de Vis numărul său și numărul tău de telefon. Dacă există o înregistrare a datelor asociată cu numărul tău de telefon, iar în formularul tău în dreptul câmpului "Numărul de telefon al persoanei iubite" apare numărul său telefon, atunci vom distribui datele. În orice altă situație, datele nu vor fi distribuite.
Pot schimba datele completate?
Poți face oricând o nouă înregistrare. Persoana care va primi datele va primi toate înregistrările în care numărul tău și al său corespund, începând cu cea mai recentă. De asemenea, va putea vedea data la care s-au făcut înregistrările, astfel încât să poată decide dacă dorește să se folosească de aceste informații sau poate consideră că unele lucruri s-au schimbat.
Pot completa dacă sunt deja logodită/căsătorită sau dacă încă nu știu cine e persoana iubită?
DA! Dacă deocamdată persoana pe care o iubești cu adevărat ești tu însăți, atunci poți trece tot numărul tău de telefon în dreptul numărului persoanei iubite. Dacă ești deja căsătorită sau ai deja un inel de logodnă, dar totuși visezi la un alt inel, atunci noi te încurajăm să îți salvezi preferințele, deoarece este posibil ca persoana iubită să te surprindă când nici nu te aștepți!
Este un sistem privat?
Da, acest sistem este complet privat și anonim, deoarece nu trebuie să introduci numele, emailul, adresa sau data de naștere nici pentru tine, nici pentru persoana iubită.
Coriolan nu își asumă responsabilitatea dacă măsura sau preferințele persoanei care a completat formularul s-au schimbat între timp sau dacă datele completate nu au fost completate conform realității.
Completând acest formular, ești de acord cu Politica de Confidențialitate Coriolan și cu Termenii și Condițiile de Utilizare a site-ului Coriolan.
© 2024 CORIOLAN AUR SMARALD S.R.L. Sediu social: Calea Chisinaului 35, Iasi, 700178, Romania / CUI RO4488347 / Reg. Com. J22/2132/1993