IASI | Centrul Comercial Felicia

Detalii Magazin

Adresa: Str. Bucium, nr. 36, 700282, Iasi, Romania

Detalii locație: în cadrul Centrului Comercial Felicia, folosiți intrarea din partea stângă, la intersecția cu tronsonul central

Program

Luni - Sâmbătă: 9:00 - 21:00
Duminică: 9:00 - 20:00

magazin-gf-8-web

Verighete

Vă așteptăm cu o selecție de modele clasice, disponibile pe toate mărimile. În cazul în care doriți un model anume sau o anumită combinație de culori, puteți opta pentru o pereche de verighete din catalogul Coriolan, care se vor realiza la comandă.

magazin-gf-2-web

Inele de logodnă

Dacă te gândești să faci pasul cel mare, este momentul oportun pentru a-i adresa iubitei marea întrebare. În privința inelului, nu trebuie să îți faci griji, vei descoperi o selecție de modele, dedicate în mod special pentru viitoarea ta soție. Dacă totuși nu găsești modelul dorit, făurarii Coriolan sunt gata să îți îndeplinească visul.

magazin-gf-7-web

Bijuterii din aur

Știm, nu cauți ceva anume, dar totuși știi care este drumul spre inima iubitei? Simplu... un cadou neașteptat la un moment neașteptat. Un accesoriu prețios, un tort delicios sau un buchet cu florile preferate, vor transforma o zi obișnuită într-una cu adevărat deosebită. Lasă-te inspirat de o bijuterie lucrată cu pasiune de bijutierii noștri talentați și surprinde-ți iubita, mama sau cea mai bună prietenă cu un cadou strălucitor.

Și un mic secret... Drumul spre inima persoanei iubite, este in primul rand drumul spre inima ta. Un cadou pentru tine este o experiență îmbogățitoare și emoționantă. Nu este doar o acțiune de iubire de sine, ci o declarație de impact despre încredere și o mai mare stimă de sine. Bijuteriile sunt o reflectare a personalității noastre. Un nou tu, independent!

9

Servicii Perforare Urechi

În magazinele Coriolan vei găsi atât pistoalele, cât și cerceii sterili de la cel mai mare producător de piercinguri din lume, Studex. Citește aici mai multe detalii despre serviciile de perforare a urechilor.

6

Curatare profesionala

Oferim servicii contracost de curățare profesională a bijuteriilor cu ajutorul aparaturii de ultimă generație - Jewelshine cu ultrasunete / Steamshine cu abur. 

13

Reparare

Reparăm cu atenție o gamă variată de bijuterii din aur. Procedurile specifice pot presupune: șlefuire, montare pietre, recondiționare.

11

Redimensionare

Vă punem la dispoziție servicii de redimensionare inele de logodnă, brățări, verighete sau alte bijuterii (în măsura în care design-ul acestora permite).

12

Placare cu rodiu

În funcție de design-ul bijuteriei, oferim servicii de refacere a placării cu rodiu. Rodiul este un metal prețios hipoalergenic, care crește strălucire, luciul și durabilitatea bijuteriei. 

3

Gravare

Gravăm verighete, inele de logodnă sau alte bijuterii (în funcție de design-ul acestora) cu ajutorul aparaturii laser de înaltă precizie. Citește aici mai multe detalii despre serviciile de gravare.

© 2024 CORIOLAN AUR SMARALD S.R.L. Sediu social: Calea Chisinaului 35, Iasi, 700178, Romania / CUI RO4488347 / Reg. Com. J22/2132/1993