IASI | Palas Mall

Detalii Magazin

Adresa: Str. Palas, nr. 7A, 700259, Iasi, Romania

Detalii locație: ATRIUM, nivel 0, vis-à-vis de Zara.

Program

Luni - Duminică: 10:00 - 22:00

deschidere-coriolan-palas-mall-1

VERIGHETE LA COMANDĂ

Te așteptăm cu o ofertă largă de verighete realizate la comandă, pe mărimea și specificațiile selectate de către tine.

_MG_00601

INELE DE LOGODNĂ CU DIAMANT

Dacă te gândești să faci pasul cel mare, este momentul oportun pentru a-i adresa iubitei marea întrebare. În privința inelului, nu trebuie să îți faci griji, vei descoperi o selecție de modele, dedicate în mod special pentru viitoarea ta soție. Dacă totuși nu găsești modelul dorit, făurarii Coriolan sunt gata să îți îndeplinească visul.

deschidere-coriolan-palas-mall-2

BIJUTERII DIN AUR CU PIETRE PREȚIOASE 

Vei găsi în magazin diverse bijuterii cu pietre prețioase, pentru momentele când dorești să îți faci un cadou sau cauți să surprinzi plăcut pe cineva important din viața ta.

6

Curatare profesionala

Oferim servicii contracost de curățare profesională a bijuteriilor cu ajutorul aparaturii de ultimă generație - Jewelshine cu ultrasunete / Steamshine cu abur. 

13

Reparare

Reparăm cu atenție o gamă variată de bijuterii din aur. Procedurile specifice pot presupune: șlefuire, montare pietre, recondiționare.

11

Redimensionare

Vă punem la dispoziție servicii de redimensionare inele de logodnă, brățări, verighete sau alte bijuterii (în măsura în care design-ul acestora permite).

12

Placare cu rodiu

În funcție de design-ul bijuteriei, oferim servicii de refacere a placării cu rodiu. Rodiul este un metal prețios hipoalergenic, care crește strălucire, luciul și durabilitatea bijuteriei. 

3

Gravare

Gravăm verighete, inele de logodnă sau alte bijuterii (în funcție de design-ul acestora) cu ajutorul aparaturii laser de înaltă precizie. Citește aici mai multe detalii despre serviciile de gravare.

9

Servicii Perforare Urechi

În magazinele Coriolan vei găsi atât pistoalele, cât și cerceii sterili de la cel mai mare producător de piercinguri din lume, Studex. Citește aici mai multe detalii despre serviciile de perforare a urechilor.

© 2024 CORIOLAN AUR SMARALD S.R.L. Sediu social: Calea Chisinaului 35, Iasi, 700178, Romania / CUI RO4488347 / Reg. Com. J22/2132/1993