IASI | Gavriil Musicescu

Detalii Magazin

Adresa: Str. Gavriil Musicescu 7, 700127, Iasi, Romania

Detalii locație: la baza dealului Copoului, pe aripa dreaptă a Esplanadei Elisabeta, cunoscută ca și Râpa Galbenă, la doar 7 minute pe jos de Piața Unirii.

Program

Luni - Vineri: 10:30 - 19:00
Sâmbătă: 10:00 - 14:00
Duminică: ÎNCHIS

MAGAZINUL CORIOLAN VA FI ÎNCHIS ÎN PERIOADA 23-24 IUNIE 2024.

magazin-gm-3-web

Parter

Vă inspirăm cu o selecție inedită de bijuterii făurite din aur de 14K și 18K, mixuri de aur galben, alb sau roz - ceasuri, brățări, coliere, pandante, cercei... pe care le puteți oferi cu încredere, celor mai dragi și apropiați, fie un cadou cu adevărat remarcabil pentru voi înșivă, totul sub atenta îndrumare a consilierilor Coriolan.

magazin-gm-1-web

Etaj 1

Descoperiți o lume de bijuterii cu pietre prețioase de poveste, inele de logodnă cu diamante și verighete rafinate. În cele două birouri private vă prezentăm într-o manieră confortabilă produsele și serviciile, adaptate special viselor și dorințelor Dumneavoastră. Lăsați-vă deci, seduși de aceste servicii exclusive pentru a vă ghida către emoția unui moment unic. Sistemul de programare online vă garantează exclusivitatea consilierului preferat.

6

Curatare profesionala

Oferim servicii contracost de curățare profesională a bijuteriilor cu ajutorul aparaturii de ultimă generație - Jewelshine cu ultrasunete / Steamshine cu abur. 

13

Reparare

Reparăm cu atenție o gamă variată de bijuterii din aur. Procedurile specifice pot presupune: șlefuire, montare pietre, recondiționare.

11

Redimensionare

Vă punem la dispoziție servicii de redimensionare inele de logodnă, brățări, verighete sau alte bijuterii (în măsura în care design-ul acestora permite).

12

Placare cu rodiu

În funcție de design-ul bijuteriei, oferim servicii de refacere a placării cu rodiu. Rodiul este un metal prețios hipoalergenic, care crește strălucire, luciul și durabilitatea bijuteriei. 

3

Gravare

Gravăm verighete, inele de logodnă sau alte bijuterii (în funcție de design-ul acestora) cu ajutorul aparaturii laser de înaltă precizie. Citește aici mai multe detalii despre serviciile de gravare.

© 2024 CORIOLAN AUR SMARALD S.R.L. Sediu social: Calea Chisinaului 35, Iasi, 700178, Romania / CUI RO4488347 / Reg. Com. J22/2132/1993